L'Anella verda de Vilassar, una ruta saludable

Anella verdaAquesta setmana ha finalitzat la senyalització de l'Anella verda de Vilassar, una ruta de 5 km. per la zona periurbana de Vilassar, apta per a tot tipus de públic i que permet descobrir el patrimoni natural que envolta el poble.

Aquest estiu es va col·locar la senyalització urbana de la ruta de l'Anella verda de Vilassar i aquesta setmana s'ha completat amb la senyalitació dels camins de la zona de muntanya. Aquesta ruta de gairebé 5 km. proposa un recorregut per la zona periurbana de Vilassar, arrancant de la Font de Sant Pere cap al torrent Daniel, passant per Domènec, arribant al torrent de can Maioles, travessant el camí de la Costa per can Cortada, enfilant la pujada cap a la Ruaixa, el camí de baixada cap a la font d'en Colomer per arribar a can Villar.

Aquesta ruta ja es trobava a l'aplicació Natura Local però ara, gràcies a la senyalització gràfica, es fa més accessible per a tothom. Amb el Parc Serralada Litoral a tocar, la ruta de l'Anella Verda proposa descobrir, a tot tipus de públic, el ric patrimoni natural que envolta Vilassar. Els diferents ambients de pineda, alzinar, torrent i rouredes, així com diferents vistes del poble conviden a fer un recorregut tranquil molt a tocar del nucli històric de la vila.

Anella verda  Anella verda

El projecte de l'Anella Verda ha estat una proposta de l'Ajuntament de Vilassar, amb el suport tècnic del Museu Arxiu, l'Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona i el suport en l'execució del Consorci del Parc de la Serralada Litoral. Tant el projecte com l'execució han estat finançats íntegrament per la Diputació de Barcelona.

Consulteu el panell informatiu en aquest document:

08/10/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55