Aquest mes de novembre s'inicia la quarta fase de condicionament interior de la Nau Vella de can Manyer que inclou, entre d'altres, millores en les instal·lacions de elèctriques, d'enllumenat i de protecció contra incendis.

">

Continuen els treballs de rehabilitació de la Nau Vella de can Manyer

Última revisió 12-02-2021 15:05
28/11/2019

Nau VellaAquest mes de novembre s'inicia la quarta fase de condicionament interior de la Nau Vella de can Manyer que inclou, entre d'altres, millores en les instal·lacions de elèctriques, d'enllumenat i de protecció contra incendis.

Entre els anys 2013 i 2018 s'han realitzat diferents fases d'intervenció per la rehabilitació i condicionament de la Nau Vella de can Manyer amb l'objectiu d'evitar la seva degradació, contribuir a la regeneració de l'entorn urbà on es localitza, i disposar d'espais públics per ubicar la col·lecció tèxtil del Museu Arxiu Municipal.

Aquest mes de novembre s'inicia la quarta fase, de condicionament interior, que inclou les següents actuacions:

- Trasdossat interior i pintat de façanes i mitgeres
- Instal·lació d'una plataforma elevadora accessible per a la connexió entre plantes
- Dues noves escales interiors
- Completar la instal·lació de protecció contra incendis amb el sistema de detecció automàtica, alarma, polsadors, extintors i enllumenat d'emergència.
- Nova instal·lació elèctrica
- Instal·lació d'il·luminació puntual amb pàmpols i il·luminació indirecta amb tires leds a les voltes.
- Instal·lació de sistema de renovació d'aire i ventilació
- Delimitadors de les zones d'exposició

 Aquesta actuació, que es preveu que s'allargui quatre mesos, té un pressupost total de 189.000 € i està finançat per la Diputació de Barcelona