Aquest dilluns  han començat les obres d'instal·lació de la caldera de biomassa del SEM Can Banús. Els treballs provocaran afectacions al Parc de can Banús i en algunes zones de la Piscina i es preveu que s'allarguin fins a finals del mes de maig de 2020.

">

Comencen les obres de la caldera de biomassa que abastirà el SEM Can Banús

Última revisió 12-02-2021 15:05
09/12/2019

caldera biomassaAquest dilluns  han començat les obres d'instal·lació de la caldera de biomassa del SEM Can Banús. Els treballs provocaran afectacions al Parc de can Banús i en algunes zones de la Piscina i es preveu que s'allarguin fins a finals del mes de maig de 2020.

Els treballs d'instal·lació, finançats pel fons FEDER i la Diputació de Barcelona han començat aquest dilluns. Les obres tenen un cost de 317.101,55€ i es preveu que finalitzin a finals del mes de maig de 2020.

Les principals afectacions es concentraran en els primers mesos de les obres: la zona de jocs infantils del parc de can Banús estarà tancada i tampoc es podrà accedir a la zona de platja de la piscina petita per precaució. No es preveu que hi hagi afectacions a la circulació de vehicles tret d'algun dia puntual.

obres biomassa


El proper dijous 19 de desembre a les 18.00 h. al Museu Arxiu, tindrà lloc una reunió informativa pels veïns i veïnes de la zona per explicar el projecte i les possibles molèsties i resoldre tots els dubtes que pugui generar.

Un cop entri en funcionament, la caldera de biomassa proveïrà d'aigua calenta la piscina i el poliesportiu. Amb aquesta nova instal•lació es preveu reduir 153 tones anual d'emissions de CO2 i un 20% de la factura energètica d'aquests equipaments.