Des que s'ha posat en marxa el procés participatiu per definir el Pla de Mobilitat 2020-2025, més d'un centenar de persones hi han participat activament analitzant la mobilitat al municipi des d'una perspectiva molt diversa i fent propostes per millorar-la.

">

Més d'un centenar de persones decideixen sobre la futura mobilitat a Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:05
26/11/2019

Grup de treball jovesDes que s'ha posat en marxa el procés participatiu per definir el Pla de Mobilitat 2020-2025, més d'un centenar de persones hi han participat activament analitzant la mobilitat al municipi des d'una perspectiva molt diversa i fent propostes per millorar-la.

Aquest procés, obert a tothom, té com objectiu conèixer i dissenyar conjuntament el futur de la mobilitat del municipi. És per aquest motiu que durant aquest mes de novembre s'estan portant a terme una seguit de tallers amb diferents col·lectius locals per tal de conèixer les diferents visions de la mobilitat al poble.  
En general la participació és molt positiva, ja que s'està analitzant en profunditat la mobilitat al municipi des d'una perspectiva molt diversa. Fins ara s'ha fet una jornada oberta a tothom i diferents tallers amb joves, gent gran i persones amb diversitat funcional.  

Grup de treball diversitat funcional

Grup de treball persones grans
A principis del mes de desembre hi ha prevista una sessió amb dones (dimecres 4, a les 19 h a la Biblioteca) i un grup de treball amb associacions de veïns, comerciants i empreses del polígon industrial (dilluns 9, a les 20 h a la Biblioteca).

Paral·lelament als grups de treball hi ha una Comissió de Seguiment formada amb persones representants dels diferents grups que s'encarrega de donar suport a la difusió del procés, revisar els resultats i dotar de transparència tot el procés. En aquest sentit, farà el seguiment de l'aprovació, desenvolupament i avaluació de tot el Pla de Mobilitat 2020-2025.

Si esteu interessats en participar en el procés podeu accedir a qualsevol dels grups de treball o fer les vostres aportacions en el formulari que trobareu en aquest enllaç.