L'alumnat de 4t d'ESO tanca el projecte de Servei comunitari amb un vídeo sobre Càritas Vilassar

Última revisió 23-06-2021 12:06
23/06/2021

Càritas Vilassar protagonitza el vídeo final del projecte Reacciona dins el Servei comunitari de l'alumnat de 4t d'ESO de Vilassar de Dalt.

Els alumnes de 4t ESO de l'Institut Jaume Almera i IE Sant Jordi han finalitzat aquest curs 20/21 el servei comunitari en col·laboració  amb recursos educatius, entitats socials i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt. Entre els projectes d'aquest servei hi ha Reacciona, un taller de cinema en què l'alumnat ha realitzat un treball audiovisual per conèixer i aprofundir en una entitat social/ ONG. Aquest any, Càritas Vilassar ha estat l'entitat escollida per l’alumnat, per tal de reconèixer la important tasca que realitzen sobretot durant aquesta pandèmia en coordinació amb els Serveis socials municipals.

El Servei Comunitari està adreçat a l'alumnat de secundària obligatòria, concretament a quart d'ESO, és una acció educativa en el marc del currículum obligatori que vol promoure que els alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

Els serveis i entitats col·laboradores han estat:

Biblioteca Municipal Can Manyer
Parc Serralada Litoral
Càritas Vilassar de Dalt
Centre Obert Vilassar de Dalt
Books up
Reacciona. Taller de cinema, activitat finançada per Regidoria Educació.
Vilassar de Dalt contra el càncer
Hospital de Sant Pere i Casal de dia Municipal

Per a més informació podeu contactar amb domenechps@vilassardedalt.cat.


 

Reacciona
Reacciona

Vídeos

Reacciona. Càritas Vilassar

Et pot interessar