Reobre el Servei Educatiu can Pons

can ponsL'edifici de can Pons agrupa, dins el Servei Educatiu can Pons, serveis com l'Espai Jove, el Centre Obert, l'Oficina de català o les àrees d'Igualtat i Infància, adolescència i joventut. Aquest setembre torna a obrir portes adaptant-se a les noves mesures de prevenció de la Covid19

El servei educatiu de Can Pons és un equipament municipal i multiprofessional que dona suport i assessorament a la població infantil, juvenil i adulta en l'àmbit de l'educació formal i no formal oferint diferents recursos sòcioeducatius per atendre les necessitats de la població.

Aquest servei està integrat a l'Àrea d'Atenció a les Persones, concretament la Regidoria d'Educació, Atenció Social, Igualtat i Feminisme, Ocupació, Infància, Adolescència i Joventut.

Els professionals que hi treballen estan formats en el camp de l'educació social, la psicopedagogia i la psicologia, entre d'altres. L'equip treballa coordinadament amb els centres i/o agents educatius de la zona per tal millorar la intervenció socioeducativa  de les persones ateses.

Per iniciar el nou curs, els serveis han adequat la seva activitat diària als protocols COVID19 que estableix el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per tal d'oferir serveis segurs i adequats a la població.

Concretament, el SERVEI EDUCATIU CAN PONS aglutina:

ÀREA D'INFÀNCIA, ADOLESCÈNCIA i JOVENTUT
Servei d'informació/orientació i atenció a infants i joves que funciona matins i tardes de dilluns a divendres.
Es realitzen activitats de caire educatiu, social, formatiu, laboral... (consell d'infants, bàtec lliure, converses en anglès, servei de mobilitat internacional, orientació formativa i laboral).
Professional responsable: Maite Subirats Vila, pij@vilassardedalt.cat .
Telèfon: 937507919 / 664252088.
Atenció presencial i telemàtica.

ESPAI JOVE
Aquest servei atén infants i joves entre 12 i 35 anys fora de l'horari escolar oferint un espai d'informació, acollida, dinamització juvenil, foment d'activitats socioculturals, lleure, casals d'estiu, esports...
Funciona de dilluns a divendres amb horaris de tarda (excepte dimarts a la tarda, també està present als centres educatius un matí a la setmana).
Professional responsable: Gala Martínez Raulí, espaijove@vilassardedalt.cat .
Telèfon: 937507919 / 638009411.
Atenció presencial i telemàtica.

SERVEI PSICOPEDAGÒGIC MUNICIPAL
Recurs psicoeducatiu adreçat a la població de 0-18 anys i les seves famílies per atendre dificultats de caire psicològic, pedagògic, social, familiar i logopèdia amb horari de dilluns a divendres de 8 a 12h.
Professional responsable: Mercè Fonts Sala, fontssm@vilassardedalt.cat.
Telèfon: 937533756 / 661653252.
Atenció presencial i telemàtica.

CENTRE OBERT
Recurs adreçat a infants i adolescents de 10 a 17 anys que necessiten suport socioeducatiu a través de l'educació no formal.
Aquest és un recurs que depèn de l'àrea d'Atenció social, amb horari de dilluns a divendres de 15 a 20 h, i matins amb visites concertades.
Professional responsable: Sílvia Domènech, domenechps@vilassardedalt.cat/ centreobert@vilassardedalt.cat.
Educador i tècnic d'igualtat: Francesc Rangel Rocamora / rangelrf@vilassardedalt.cat
Telèfon: 937500008 /627524585.
Atenció presencial i telemàtica.

PROJECTE DE DIVERSIFICACIÓ CURRICULAR / CURRÍCULUM OBERT
Projecte en coordinació amb els centres educatius de Secundària en què l'equip d'educadors/es socials del municipi realitza crèdits als centres educatius i es coordinen les pràctiques laborals dels alumnes.
Professional responsable: Sílvia Domènech Pou / domenechps@vilassardedalt.cat
Telèfon: 937530008.
Atenció presencial i telemàtica.

OFICINA DE CATALÀ DE VILASSAR DE DALT / CONSORCI PER LA NORMALITZACIÓ LINGUÍSTICA  
Classes de català per a adults.
Horari d'atenció: dimarts i dijous de 16.00 a 19.00 h.
Professional referent: Joan Brossa / vilassardedalt@cpnl.cat.
Telèfon: 937533605.
Atenció telemàtica.

ÀREA D'IGUALTAT
Àrea encarregada de vetllar per la defensa dels drets de les dones, molt especialment pel dret de les dones a eradicar la violència masclista. També treballa per incloure la perspectiva de gènere a tots els àmbits de la societat impulsant polítiques públiques que facin realitat la igualtat, incorporant la perspectiva de gènere a totes les actuacions municipals.
Professional referent: Francesc Rangel i Rocamora, Tècnic d'igualtat / rangelrf@vilassardedalt.cat
Telèfon: 937530008 / 673729907
Atenció presencial i telemàtica.

SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ
Accions formatives ocupacionals i/o transversals adreçades a persones en recerca de feina per millorar la seva ocupabilitat i/o inserció laboral .
Professional referent: Esther Lancho / ocupacio@vilassardedalt.cat
Telèfon: 93750 9198
Atenció telefònica i/o telemàtica.

30/09/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55