Finalitza la rehabilitació de l'habitatge privat buit cedit per destinar-lo a polítiques d'inclusió social i dels habitatges municipals destinats a emergència social

Aquesta setmana han finalitzat les obres de rehabilitació de l'habitatge privat buit que va ser cedit per destinar-lo a polítiques d'inclusió social a través del programa impulsat per la Fundació Habitat 3. També estan a punt els habitatges municipals del carrer de la Pau i del Pont que es destinaran a emergència social.

habitat3A finals del 2018 l'Ajuntament va signar un conveni amb la Fundació Habitat 3 per ampliar el parc d'habitatge de lloguer social a Vilassar a través d'un programa adreçat als propietaris de pisos buits, oferint-los garanties de pagament, rehabilitació i bon ús de l'habitatge. Amb aquest conveni, l'Ajuntament va fer un gran pas en la política d'habitatge social que contempla el Programa d'Actuació Municipal d'Habitatge.
Aquest conveni comença a donar fruit i ja està a punt el primer habitatge privat que, després d'una rehabilitació, ja es pot destinar a lloguer social per a persones o famílies en situació de vulnerabilitat.



carrer de la pauD'altra banda, també ha finalitzat la segona fase de rehabilitació dels habitatges municipals destinats a emergència social ubicats al carrer de la Pau i del Pont. Amb la finalització d'aquestes obres, l'Ajuntament disposa de nous habitatges per donar resposta a situacions d'emergència habitacional o d'inserció.

03/07/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55