Acaba la suspensió dels terminis administratius

terminis administratiusDes del dilluns 1 de juny s'ha aixecat la suspensió dels termes i terminis administratius que es va produir el dia 14 de març i que va finalitzar el dia 31 de maig de 2020.

La suspensió dels terminis administratius es concreta en:

  • Comença el còmput del termini generat per les notificacions a les que el ciutadà va accedir durant el període de suspensió, com ara per a la presentació d'al·legacions o per donar resposta als requeriments realitzats amb anterioritat al 14 de març de 2020.
  • Comença novament el còmput dels terminis de posada a disposició de 10 dies de la notificació i dels terminis de caducitat i prescripció de drets i accions. Es reprenen els terminis dels procediments suspesos a partir del 13 de març (el termini continua en el mateix moment en que es va suspendre el còmput).

En el cas de les notificacions posades a disposició mitjançant e-notum:

  • El termini de les notificacions dipositades entre el 4 i 13 de març a les quals no s'hi hagi accedit acabarà el 10 de juny a les 23:59.
  • Respecte de les notificacions a les que l'interessat sí va accedir durant l'estat d'alarma, el termini generat per la notificació va restar suspès i per tant, l'inici del còmput serà el dia 1. No obstant, si el dia 1 de juny fos inhàbil bé en el domicili de l'interessat bé en la seu de l'òrgan administratiu competent, el termini iniciarà el seu còmput el dia 2 de juny.
02/06/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55