L'Ajuntament agraeix públicament la gran tasca que estan portant a terme les persones voluntàries en aquest confinament

agraïment voluntaris

L'ajuntament vol agrair la tasca de les persones que s'han prestat voluntàries des que es va anunciar l'estat d'alarma i el confinament i que estan diàriament col·laborant amb els serveis essencials i les persones més vulnerables per minimitzar els contagis de la pandèmia provocada per la Covid19.

Des que el passat mes de març es va decretar l'estat d'alarma, l'Ajuntament va rebre desenes d'oferiments de persones anònimes per col·laborar en diverses tasques al municipi juntament amb els serveis essencials.

Es tracta de persones voluntàries i veïnes de Vilassar de Dalt que han ofert el seu temps per portar a terme tasques com assistir les persones vulnerables que no poden sortir de casa seva, (fent la compra, anant a la farmàcia...), col·laborar amb Càritas parroquial, confeccionant mascaretes per a la ciutadania i el seu repartiment pels comerços, ajudant en diverses campanyes impulsades des de l'Ajuntament i, darrerament, fent el repartiment de mascaretes casa per casa. 

És per aquest motiu que l'Ajuntament vol fer un agraïment públic a totes aquestes persones que ens han ajudat desinteressadament i que cada dia treballen per ajudar a veïns i veïnes de Vilassar.

11/05/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55