L'Ajuntament s'adhereix a la campanya 'Adopta'm, cuida'm i queda't a casa' impulsada per viveristes del Maresme

flors i plantesLa campanya 'Adopta'm, cuida'm i queda't a casa', impulsada per un grup de viveristes de la comarca, promou l'adopció de plantes que no es poden vendre a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. L'Ajuntament de Vilassar s'hi suma i ja ha fet arribar flors a persones usuàries del servei de  l'Atenció Domiciliària, del Casal de dia i residents de l'Hospital de Sant Pere.

flors i plantesL'Ajuntament de Vilassar de Dalt se suma a la campanya 'Adopta'm, cuida'm i queda't a casa'. Impulsada per diversos viveristes de la comarca, la iniciativa busca que la ciutadania adopti plantes que d'una altra manera acabarien a la deixalleria per donar visibilitat a la difícil situació del sector. L'Ajuntament s'hi suma animant a tothom a adoptar una planta i compartir l'experiència a les xarxes socials i distribuint flors i plantes des de la regidoria d'Atenció social. Els destinataris són persones usuàries del Casal de Dia, el servei d'Atenció domiciliària i residents de l'Hospital de Sant Pere a qui ja s'han fet arribar les plantes.


Adopta'm, cuida'm i queda't a casa

La iniciativa, en la qual ja participen més de 20 productors, consisteix a deixar plantes prop de comerços d'alimentació per tal que siguin "adoptades" per les persones que hi van a comprar. En un fulletó que s'adjunta s'hi explica que en aquests moments molts viveristes no poden comercialitzar plantes i flors i que, ja que són productes peribles, "el seu destí serà la destrucció o la deixalleria". És per aquest motiu que, expliquen, "viveristes i productors locals deixem les plantes en llocs on puguin ser recollides per a qui vulgui gaudir-ne". Alhora, conviden a qui les agafi a fer-se una foto i la comparteixi a Instagram etiquetant @araflorsiplantesalcarrer.

17/04/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55