El servei de recollida de voluminosos, aturat durant el confinament

moblesEl servei de recollida de voluminosos està aturat fins al final del confinament. Per això, i per evitar el risc de contagi per a treballadors i veïnat, l'Ajuntament demana no deixar aquests elements al carrer fins al final d'aquest període.

Durant el període de confinament per la crisi de la COVID-19 s'atura el servei de recollida de voluminosos. Tot i això, els Serveis tècnics municipals han detectat que alguns veïns i veïnes continuen deixant mobles i trastos al carrer o dins dels contenidors.

Per tal de fer front al contagi, l'Ajuntament demana guardar els mobles i trastos vells a casa fins al final del confinament ja que aquests elements al carrer poden suposar un risc de contagi pels treballadors municipals i també pels veïns i veïnes.

D'altra banda, l'Ajuntament continua amb les tasques de desinfecció especials per intentar aturar els contagis de COVID-19 al municipi. La desinfecció es porta a terme de dilluns a divendres i es fa amb un mètode d'aspersió manual de lleixiu rebaixat amb aigua. Es desinfecten punts crítics per l'afluència de gent com exteriors i zones properes a les botigues d'alimentació i farmàcies, el Centre d'Atenció Primària, les parades de bus i les illes de contenidors de residus.

desinfecció desinfecció

07/04/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55