L'Ajuntament impulsa mesures de suport al petit comerç per la crisi del coronavirus

ajudes comerç localEl govern local ha anunciat aquest divendres un nou paquet de mesures per ajudar al comerç local que ha vist agreujada la seva activitat per les conseqüències del crisi sanitària i les mesures de confinament de la població.

Aquest paquet de mesures va encaminat a reforçar l'àmbit del comerç local a través d'un programa de subvencions de 50.000 €, ampliable si aquest import fos insuficient. En concret es garanteix el pagament del lloguer o de préstecs associats al local del comerç, el pagament de sous a treballadors/es o de la brossa comercial, amb un màxim de 750 € per comerç.

Es beneficiaran d'aquest ajut tots aquells comerços que han hagut de tancar per les restriccions de l'actual alerta sanitària, o que hagin vist disminuïda dràsticament la seva activitat. Els afectats podran sol·licitar l'ajut a l'Ajuntament i rebran la subvenció en un termini de 10 dies. setmana.

A banda, des del servei de Promoció Econòmica es posarà en marxa un programa de reactivació del comerç local que es començarà a aplicar així que finalitzi l'actual període de confinament.

Amb l'aplicació d'aquestes mesures extraordinàries, l'Ajuntament de Vilassar se situa al capdavant dels ajuntaments de la comarca en otorgar subvencions directes d'ajuda al comerç i a les empreses que han vist afectat el seu negoci per la pandèmia de coronavirus.


Tots els tràmits amb l'Ajuntament s'hauran de fer electrònicament a través de la Seu electrònica.

Decret de mesures de suport al comerç

02/04/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:56