Els Geganters de Vilassar busquen l'ànima dels gegants en un espectacle especial de Festa Major

ànimaAdaptant-se a les noves circumstàncies marcades per la pandèmia de Covid-19, els Geganters de Vilassar de Dalt reinventen la seva activitat i el proper dimarts presentaran un espectacle titulat 'Ànima' en el marc de la Festa Major dels Sants Genís 2020.

Amb el títol d'Ànima, els Geganters de Vilassar de Dalt han imaginat un espectacle especialment per aquesta Festa Major adaptada. Es podrà veure el proper dimarts 25 d'agost, diada dels Sants Genís i per assistir-hi només cal reservar entrada a través del formulari que trobareu a continuació.

L'espectacle girarà a l'entorn de l'ànima dels gegants, que ha anat desapareixent amb el pas dels dies de confinament:

"Fa mesos vam iniciar un nou any, el 2020, sense preveure que seria diferent de tot el que havíem viscut fins a llavors. Escoles tancades... Carrers buits... la vida social desapareix.Les festes també es confinen, i amb elles la cultura popular.

Com anys enrere, els gegants tornen a quedar guardats més del que estan acostumats.

Passen els dies... les setmanes... els mesos... i els gegants encara continuen tancats al local, on la foscor i la pols es van apoderant d'ells, fins que l'ànima dels gegants es va apagant de mica en mica".

Reserveu les vostres localitats gratuïtes clicant aquí.

21/08/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55