Les activitats familiars i la música, eixos de la Festa Major dels Sants Genís 2020

Sants genís 2020Entre el 21 i el 29 d'agost Vilassar de Dalt celebrarà una edició especial de la Festa Major dels Sants Genís. Amb un programa adaptat a la situació de la Covid-19, les activitats familiars i la música prendran el protagonisme de la festa d'aquest any.

Després que la situació de la pandèmia de la Covid-19 obligués a suspendre els actes de més gran format, la regidoria i la Comissió de Festes ha preparat una programació adaptada al context actual amb un protagonisme especial de les activitats familiars, la cultura popular i els petits concerts.

Activitats ja clàssiques de la Festa Major dels Sants Genís com el Concurs d'arrossos o la Sindriada es tornaran a celebrar aquest 2020 i altres actes com l'Akelarre, les sardanes o els balls de gegants es reinventen i s'adapten a les noves circumstàncies. Entre els artistes convidats que formen part del programa de la Festa Major destaquen els noms del cantautor local Esteve Genís, Halldor Mar, l'orquestra Tropikana o el mag Fèlix.

Tots els actes se celebraran seguint estrictes mesures de prevenció que podeu llegir a les últimes pàgines del programa.

Els actes de la Festa Major, impulsats per l'Ajuntament i entitats de la vila s'allargaran entre el 21 i el 29 d'agost.

Mesures especials de prevenció de la Covid-19

Per tal de poder gaudir de la Festa Major amb la màxima garantia sanitària, des de l'Ajuntament es publiquen aquestes normes de seguretat. Tot i així recordem que la millor prevenció és la que cadascú de nosaltres ha d'aplicar, mantenint el màxim de civisme i responsabilitat a tots els actes.

 • Amb caire general, es vetllarà perquè en cap cas se superin els aforaments màxims permesos, mantenint sempre les mesures de seguretat recomanades.
 • Hi haurà control d'accés a les activitats i concerts.
 • A l'entrada es comprovarà la temperatura corporal i no es permetrà l'entrada a persones amb una temperatura corporal superior als 37°.
 • Hi haurà punts amb dispensadors de gel hidroalcohòlic a les entrades del recinte.
 • Serà obligatori portar sempre mascareta segons la normativa vigent.
 • Els concerts es desenvoluparan en espais suficientment amplis per mantenir les distàncies de seguretat recomanades i es posaran cadires mantenint-les. Preveient que moltes persones no vulguin seguir el concert assegudes, es demana que si així ho volen, segueixin el concert dretes, sempre de forma estricta davant de la seva cadira.
 • Tots els aforaments són limitats amb control d'entrada on es demanaran les dades personals dels participants o responsable adult.
  - A les activitats i espectacles infantils i familiars, en cas que hi hagi més participació de la que preveu l'aforament a les activitats, es faran torns d'entrada. Pel que fa als espectacles, l'aforament serà limitat i no estarà permesa l'entrada un cop assolit.
  - Recomanem assistir amb antelació als concerts / activitats per tal d'evitar aglomeracions no desitjades.
 • Les cadires dels concerts estaran col·locades abans de l'inici i es desinfectaran igualment en acabar el concert.
 • Es demana mantenir la calma als accessos, tant a l'entrada com a la sortida dels concerts i activitats.
 • La no observança d'aquestes mesures per part de qualsevol persona podria comportar la seva expulsió del concert / activitat en qüestió, i si això fos general, el concert o activitat podrà ser automàticament suspesa.
 • Demanem col·laboració i comprensió a tothom, indispensable perquè tot vagi com desitgem.
 • Aquest reglament s'anirà actualitzant en funció de les variacions legislatives que eventualment es puguin produir i que s'aniran comunicant.
04/08/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55