Els Serveis Socials Municipals han gestionat, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Fundació Hospital, el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per segon any consecutiu. La jornada inaugural d’aquesta activitat va tenir lloc el dilluns 7 d’octubre amb la presència de la regidora Maria Lluïsa Ruhí, i en la segona sessió del dia 14 ja s’hi van reunir una quinzena de persones.

">

Els Serveis Socials impulsen un grup de suport per a cuidadors

Última revisió 12-02-2021 15:57
15/10/2013

grup de suportEls Serveis Socials Municipals han gestionat, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Fundació Hospital, el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per segon any consecutiu. La jornada inaugural d’aquesta activitat va tenir lloc el dilluns 7 d’octubre amb la presència de la regidora Maria Lluïsa Ruhí, i en la segona sessió del dia 14 ja s’hi van reunir una quinzena de persones.

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua és un recurs que promou el suport emocional i la relació entre persones cuidadores no professionals que comparteixen una mateixa problemàtica, per tal que se sentin recolzades en el procés de cura de la persona en situació de dependència. La finalitat del grup és millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores i de les persones que cuiden. El grup es desenvolupa en 10 sessions d'una hora i mitja cadascuna i està dirigit per un facilitador, llicenciat en psicologia i s'allargarà fins el proper 9 de desembre. El grup de suport es troba tots els dilluns a les 16.30h a can Rafart.