Els Serveis Esportius Municipals (SEM) de Vilassar de Dalt s’unificaran a partir de l’1 de gener de 2015 amb l’objectiu d’oferir nova maquinària, noves activitats, nous serveis i noves quotes per afavorir als usuaris.

">

El SEM Can Banús unifica els serveis esportius municipals de Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 15:58
22/12/2014

Logo SEM can BanusEls Serveis Esportius Municipals (SEM) de Vilassar de Dalt s’unificaran a partir de l’1 de gener de 2015 amb l’objectiu d’oferir nova maquinària, noves activitats, nous serveis i noves quotes per afavorir als usuaris.

La Piscina Municipal i el servei d'Esports i Fitness del Poliesportiu evolucionen en un nou concepte per tal que els socis gaudeixin d'un millor servei, que s'adapti a les seves necessitats. Es tracta del naixement del SEM can Banús.

El servei esportiu municipal amplia el seu horari amb noves activitats dirigides com cycling, matronatació, aquatono, aquasalut, aquaexpres, aquafitness, però sense deixar de banda les actuals com S'hbam, bodypump, bodycombat, pilates, ioga, etc.

Els usuaris de la sala de fitness gaudiran d'un espai renovat amb màquines de cardio i musculació totalment noves i el suport d'un tècnic esportiu que oferirà l'assessorament personal que necessitin.

Aquesta iniciativa ha permès unificar matrícules i les quotes mensuals d'accés, que es diferenciaran en 4 tipologies:
• Abonament integral: inclou bany lliure, sala de fitness i totes les activitats dirigides.
• Abonament piscina: inclou bany lliure i sala de fitness.
• Abonament d'activitats dirigides: inclou totes les activitats dirigides.
• Abonament d'una activitat dirigida: inclou una única activitat dirigida a la setmana.

Cada abonament distingirà entre juvenil (14-25 anys), adults (26-59 anys), reduït (60 anys, jubilats, discapacitats o aturats) o familiar (familiars empadronats a la mateixa vivenda). I, l'abonament de piscina, també distingeix l'infantil (4-13 anys).

Aquesta fusió també es fa efectiva pel què fa a la part més administrativa. D'aquesta manera, tota l'atenció als abonats, recepció i secretaria se situarà a la piscina municipal.

El nou SEM Can Banús també estrena imatge, amb un logotip modern i fresc que predomina els colors blau i verd, i canals de comunicació com la pàgina web www.semcanbanus.cat, la pàgina de Facebook -SEM-Can-Banús- i el perfil de Twitter -@SEM_canbanus-. L'objectiu és posar a l'abast dels usuaris tota la informació dels nous serveis esportius municipals, promocions, actualitat o qualsevol informació que sorgeixi del mateix servei.

Per a més informació:
Recepció Piscina Municipal de Vilassar de Dalt Telf: 93 750 82 97