Una cinquantena de parades amb productes de Nadal han omplert els carrers del barri de can Salvet que han estat visitades per centenars de persones durant tot el cap de setmana. L'acte, organitzat per l'Associació de Veïns del barri de can Salvet, ja s’ha fet un lloc destacat en el calendari festiu de la vila.

">

La fira de Santa Llúcia obre el calendari de Nadal de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:58
15/12/2014

fira de santa llúciaUna cinquantena de parades amb productes de Nadal han omplert els carrers del barri de can Salvet que han estat visitades per centenars de persones durant tot el cap de setmana. L'acte, organitzat per l'Associació de Veïns del barri de can Salvet, ja s’ha fet un lloc destacat en el calendari festiu de la vila.

Els carrers de barri de can Salvet s’han engalanat per acollir una nova edició de la fira de Santa Llúcia. Una cinquantena de parades oferien una gran varietat de productes típicament nadalencs: arbres, flors i ornamentació de Nadal, figures del pessebre i soques, però també tot allò necessari per a fer un bon regal o per portar a taula aquests dies: torrons, cava, vi, embotits, formatges...

fira de santa llúcia

fira de santa llúcia

fira de santa llúcia

fira de santa llúcia

La fira va obrir les portes dissabte 13 de desembre a la tarda, tot i que la inauguració institucional va tenir lloc diumenge 14 al matí a càrrec de l'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs que va estar acompanyat de regidors i regidores de l’Ajuntament, el president de l'AAVV de can Salvet, Juan Luis Garcia, i una representació del Pubillatge de Vilassar de Dalt. Tot seguit la comitiva va donar la benvinguda als paradistes visitant, una per una, totes les parades que omplien la fira d'enguany.

fira de santa llúcia

fira de santa llúcia

fira de santa llúcia

fira de santa llúcia


Com ja és habitual els nens i nenes van tenir un protagonisme especial amb el Caga Tió, la visita del Pare Noel i la del Patge Reial que va recollir les cartes de molts vilassarencs i vilassarenques per entregar-la a Ses Majestats.