El proper dissabte 13 de desembre a les 5 de la tarda obrirà les portes la nova biblioteca de Vilassar de Dalt ubicada a l'antiga nau de can Manyer.

">

Inauguració de la nova biblioteca de can Manyer

Última revisió 12-02-2021 15:58
04/12/2014

biblioteca can ManyerEl proper dissabte 13 de desembre a les 5 de la tarda obrirà les portes la nova biblioteca de Vilassar de Dalt ubicada a l'antiga nau de can Manyer.

Amb una superfície de 1.649 m2, la nova biblioteca de Vilassar de Dalt està a punt per reprendre la seva activitat en una ubicació privilegiada com és la nau centenària de can Manyer. La inauguració oficial tindrà lloc el proper dissabte 13 de desembre a les 5 de la tarda i comptarà amb la presència del Conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell i el President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve.

biblioteca can Manyer

biblioteca can Manyer


L'edifici de la nova biblioteca serà un espai atractiu, acollidor i flexible, sense barreres arquitectòniques i que disposarà de cinc zones diferenciades:  zona d'acollida i promoció, zona general,  zona infantil, zona de treball intern i zones logístiques i de circulació.