Fruit d’un conveni entre l’Ajuntament de Vilassar de Dalt i la Diputació de Barcelona, l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació acaba d’iniciar el Mapa de Patrimoni Cultural de Vilassar de Dalt.

">

Comença l'elaboració del Mapa de Patrimoni Cultural de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:59
13/11/2014

mapa patrimoniFruit d’un conveni entre l’Ajuntament de Vilassar de Dalt i la Diputació de Barcelona, l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació acaba d’iniciar el Mapa de Patrimoni Cultural de Vilassar de Dalt.

Aquest mapa té com a objectiu la recollida de dades sobre el patrimoni cultural i natural del poble i la seva valoració. El document ha de permetre a l'Ajuntament establir mesures per garantir la protecció i conservació dels béns culturals així com planificar millor la seva rendibilització social.

L'accés a la informació pública dels elements del Mapa del Patrimoni és mitjançant un Sistema d'Informació Geogràfica, amb el qual es pot visualitzar la informació de cada element localitzat al mapa municipal. Es pot consultar a través de la pàgina web de Diputació de Barcelona – Mapes de Patrimoni Cultural en línia.

Actualment hi ha 132 municipis on l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona ha realitzat el Mapa del Patrimoni Cultural. N'hi ha 9 més en diferents processos de realització i 12 en revisió.