Aquest dimarts al matí s’ha fet la presentació oficial del festival 48h Open House BCN a la Fàbrica Batlló de Barcelona. L’alcalde, Xavier Godàs, ha intervingut en els parlaments destacant la importància que Vilassar de Dalt sigui la Ciutat Convidada en aquesta edició.

">

Es presenta oficialment l'Open House BCN amb Vilassar de Dalt com a Ciutat Convidada

Última revisió 12-02-2021 15:59
21/10/2014

presentacio open houseAquest dimarts al matí s’ha fet la presentació oficial del festival 48h Open House BCN a la Fàbrica Batlló de Barcelona. L’alcalde, Xavier Godàs, ha intervingut en els parlaments destacant la importància que Vilassar de Dalt sigui la Ciutat Convidada en aquesta edició.

El 48h Open House BCN, que se celebra aquest proper cap de setmana i, ha estat presentat oficialment  aquest dimarts al matí al recinte de la Fàbrica Batlló a Barcelona. La directora del festival, Elisenda Bonet, ha explicat totes les novetats de la cinquena edició entre les que destaca la presència de Vilassar de Dalt entre els més de 150 itineraris guiats. L’alcalde, Xavier Godàs, ha assistit a l’acte on ha parlat dels principals elements arquitectònics de Vilassar de Dalt que comparteixen la tècnica de la volta catalana i de la importància de ser Ciutat Convidada del festival.  En aquest sentit ha convidat a tothom a visitar la nostra vila i veure així edificis tan emblemàtics com el teatre La Massa, el celler de can Bruguera,  el celler de Ca la Pauleta Serra, la fàbrica de les Sedes,  els Forns Romans de la Fornaca o diverses Cases de cos.

presentacio open house

presentacio open house

Podeu trobar més informació a: http://www.48hopenhousebarcelona.org/