L'Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt organitza una nova edició de la Fira del Bolet i la Natura. Amb la tradicional mostra de bolets al Museu Arxiu Municipal de Can Banús que enguany celebra els 25 anys, el tastet de bolets i l'entrega del Bolet d'Or.

">

La Fira del bolet escalfa motors

Última revisió 12-02-2021 15:59
13/10/2014

cartell fira boletL'Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt organitza una nova edició de la Fira del Bolet i la Natura. Amb la tradicional mostra de bolets al Museu Arxiu Municipal de Can Banús que enguany celebra els 25 anys, el tastet de bolets i l'entrega del Bolet d'Or.

Aquest cap de setmana torna un dels esdeveniments estrella de la tardor a Vilassar de Dalt, la Fira del Bolet i la Natura que tindrà lloc, com cada any, al carrer Marquès de Barberà i al Museu Arxiu de can Banús.  


Programa

Dissabte 25 de 18 a 21 h, i diumenge 26 d'11 a 20 h
25ª Exposició de bolets. Veniu a conèixer una gran varietat d'espècies de bolets. Us ajudarem a identificar els bolets comestibles i els tòxics. No porteu més de tres exemplars de cada bolet i així contribuirem a la conservació de les espècies i del bosc. Recordeu que, si som respectuosos amb el bosc, tots en sortirem beneficiats.

Dissabte 25 de 18 a 21 h, i diumenge 26 de 10.30 a 15 h

Tastet de bolets. Degustació de la típica Cassoleta de bolets amb botifarra esparracada —cuinada en directe a l'era del Museu Arxiu pels Amics dels Bolets— acompanyada d'una llesca de pa i un got de vi. Tiquet: 4 €.

Diumenge 26 de 10 a 20 h

15ª Fira del Bolet i la Natura. Parades de bolets frescos i assecats, cistells, llibres, taller de cistelleria, embotits de bolets, melmelades i patés de bolets, etc. A les 11 h: Inaguració oficial de la Fira.


Diumenge 26 a les 13 h

18è Bolet d'or. Proclamació de la persona guardonada i lliurament del Bolet d'Or a un vilassarenc o vilassarenca que s'hagi distingit en la seva dedicació al nostre poble en les activitats culturals, esportives o socials.