L’Associació de pares i mares del Projecte Nut, destinat a nois i noies amb discapacitat intel•lectual, va organitzar el passat mes de setembre un curs de cuina per als seus fills amb el cuiner Gonzalo Martínez. L’Ajuntament ha subvencionat el curs que s’ha fet a can Rafart.

">

Es tanca amb èxit el curs de cuina del Projecte Nut

Última revisió 12-02-2021 15:59
01/10/2014

projecte NutL’Associació de pares i mares del Projecte Nut, destinat a nois i noies amb discapacitat intel•lectual, va organitzar el passat mes de setembre un curs de cuina per als seus fills amb el cuiner Gonzalo Martínez. L’Ajuntament ha subvencionat el curs que s’ha fet a can Rafart.

L’Asssociació Nut va néixer de la inquietud de les famílies de Vilassar i Cabrils que tenen fills amb discapacitat intel•lectual. L’objectiu del projecte és trobar la manera que aquests nois i noies puguin estudiar, formar-se, relacionar-se i treballar al seu poble.

projecte Nut

projecte Nut

Fins ara, l’Associació ha portat a terme un curs de cuina amb Gonzalo Martínez, cuiner d’extensa experiència i formador en cuina. El curs, que va tenir lloc el mes de setembre a can Rafart, es va compondre de cinc sessions i va acollir set alumnes d’entre 12 i 20 anys. L’objectiu ha estat ensenyar els nois i noies ha organitzar-se, a utilitzar diferents estris i materials, a treballar en equip, a respectar els diferents ritmes dels seus companys i, sobretot, a ajudar-se.