La Nova Immaculada ha estat una de les escoles catalanes seleccionades per acollir el MUMO, el museu d'art mòbil per a nens, que arriba a Vilassar de Dalt aquest dimecres 24 de setembre.

">

El MuMO arriba a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 15:59
23/09/2014

mumoLa Nova Immaculada ha estat una de les escoles catalanes seleccionades per acollir el MUMO, el museu d'art mòbil per a nens, que arriba a Vilassar de Dalt aquest dimecres 24 de setembre.

Els alumnes de 4t, 5è i 6è de la Nova Immaculada participaran, dimecres, en les activitats que ofereix el MuMo, un museu mòbil construït dalt d'un enorme camió. El propòsit d'aquesta iniciativa itinerant i viatgera és apropar als nens una experiència inèdita de l'art contemporani mitjançant el descobriment de 14 obres especialment creades per a ells.
Amb la seva estructura de contenidor, el camió es desplega i es converteix en un museu amb quatre espais diferenciats. La pintura, l'escultura, la instal•lació, el vídeo o el disseny submergeixen als nens en universos diferents on apropar-se a l'art de forma lliure.
Els artistes exposats són Paul McCarthy, Daniel Buren, Maurizio Cattelan, James Turrell, Sébastien Cordoleani, Nari Ward, John Baldessari, Ghada Amer, Florence Doléac, Eija-Liisa Ahtila, Pierre Huyghe, Farhad Moshiri, Roman Signer i el mallorquí Miquel Barceló.

La missió de MuMo és sensibilitzar als nens que normalment no tenen accés a la cultura, a través de l'art contemporani per aprendre a mirar amb la imaginació i entendre-ho com alguna cosa propera.

Més informació: http://musee-mobile.fr/parcours.html