La Generalitat concedeix 6.900€ al projecte Anem per feina

Última revisió 12-02-2021 15:59
02/09/2014

Anem per Feina, un projecte impulsat per les regidories de Promoció Econòmica, Serveis Socials i Joventut es va iniciar fa un any i mig amb la voluntat d'ajudar els joves vilassarencs en la recerca de feina i l'orientació econòmica. Des d'aleshores ha fet el seguiment a 37 joves.

Fa un any i mig es va iniciar el projecte Anem per feina amb l'objectiu d'ajudar als joves en el procés de recerca de feina i /o orientació acadèmica. Aquest any la Secretaria General de Joventut de  la Generalitat de Catalunya ha concedit una subvenció de 6.900€ per aquest projecte.

Dins del programa es realitza una atenció i un seguiment als joves en el seu procés amb  assessories, orientacions i informació;  assessorament a pares i mares en l'orientació referent a les diferents opcions després de l'ESO; sessions informatives després de l'ESO a l'IES Jaume Almera i inscripcions a diferents programes del Consell Comarcal del Maresme destinats a joves en recerca de feina.

Aquest projecte es porta a terme des de les regidories de Promoció Econòmica, Serveis Socials i Joventut i fins al juliol del 2014 s'ha fet el seguiment a 37 joves. Tots els joves que necessitin aquest servei poden dirigir-se al Punt Informació Juvenil a l'edifici de Joan Maragall o bé trucant al 937507919 o per mail: pij@vilassardedalt.cat