Das Kind, de Manu Gomez Gonzalez ha estat el curt guanyador de la tercera edició del Festival de Curtmetratges La Nit més Curta de Vilassar de Dalt. Han completat el podi Line up d'Àlex Julià i Acabo de tener un sueño de Javi Navarro.

">

El curt Das Kind, primer premi del Festival La Nit Més Curta

Última revisió 12-02-2021 15:59
01/09/2014

nit guanyadorsDas Kind, de Manu Gomez Gonzalez ha estat el curt guanyador de la tercera edició del Festival de Curtmetratges La Nit més Curta de Vilassar de Dalt. Han completat el podi Line up d'Àlex Julià i Acabo de tener un sueño de Javi Navarro.

La tercera edició de La nit més curta s'ha traslladat al Teatre La Massa després de l'èxit d'assistència i participació de l'edició passada. Durant els dos dies del festival s'han pogut veure un total de 36 curtmetratges seleccionats entre els més de 90 que es van presentar al certamen. Aquesta tercera edició de La nit més curta, la segona en format concurs, va començar divendres al vespre amb la presentació del festival i la primera sessió de projeccions que es va tancar amb un concert del grup El gallo que no cesa.

Nit més curta

Nit més curta
Fotografies: Maria Alba Sabanés

El jurat, format per Francesc Forés, guionista de series de TV3 com “La Riera”; Tony Corvillo, actor que ha aparegut en diverses sèries com Infidels, Hospital Central, El cor de la ciutat, en pel·lícules com Mientras duermes, Una carta para Evita, 88  i teatre en diferents obres com Doce Hombres sin Piedad, La torre de la Défense entre d'altres; Paqui Molina, llicenciada en Periodisme i figurant de cine i televisió; i Mateu Prats, operador de càmera a diversos programes de televisió han reconegut tres treballs que tenen com a denominador comú la capacitat de fer veure al públic que, moltes vegades, no tot és el que sembla.

nit guanyadors

nit guanyadors

nit guanyadors

La maratoniana jornada de dissabte va començar a les 10.30h i va acabar amb l'entrega de premis, presentada per Manel Brun i que va comptar amb la presència de l'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, el regidor de cultura, Xavier Yelo, dels membres del jurat i de l'actriu Maria Molins que va entregar un dels premis.

Aquest tercer festival La nit més curta, organitzat per l'Associació Cultural La Llançadora, s'ha tancat amb 93 curts presentats, 36 seleccionats, més de 7 hores de projeccions al Teatre La Massa i amb la platea pràcticament plena en la majoria de les sessions.

Més informació a www.lanitmescurta.org