">

Vilassar de Dalt assaja amb èxit la "V" de la Diada

Última revisió 12-02-2021 15:59
25/08/2014

El passat diumenge 24 d’agost l’ANC de Vilassar va organitzar un assaig de la gran “V” que es portarà a terme l’11 de setembre a Barcelona. La convocatòria va reunir al voltant de 600 persones entre els carrers Pius XII i Ignasi de Bufalà.

V Vilassar

La “V” que segons la campanya unitària d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana significa Votarem, Vencerem, Voluntat d’un poble..., també se l’ha fet seva el poble de Vilassar que ha volgut posar el seu gra de sorra en aquest procés cap a la independència.

V

Segons els organitzadors, l’acte va ser un èxit a l’aconseguir reunir 600 persones no només de Vilassar de Dalt sinó també d’altres pobles del Maresme, del Vallès de Barcelona i, fins i tot, de Mallorca, Madrid, Rio de Janeiro, Filipines, Mondoñedo, Osaca, Alemanya i Equador.

V Vilassar

V Vilassar

A les 12 del migdia els participants es van aplegar al voltant d’una senyera de 350 metres col·locada en forma de “V” entre els carrers de Pius XII i Ignasi de Bufalà. Dues avionetes van immortalitzar el moment amb fotografies i vídeos des del cel. Després d’unes breus paraules d’en Pere Pugès, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, es va cloure l’acte amb el cant dels Segadors.

L’acte va ser possible gràcies a l’organització de l’Assemblea Nacional Catalana - Territorial de Vilassar de Dalt, amb el suport de l’Ajuntament, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, els voluntaris de l’acte, les avionetes de voluntaris, el fotògraf Josep Farrerons, el càmera David Naudín i el suport de So i Llum Yelo.

V Vilassar

V Vilassar

Foto: Àlex Puig                                                           Foto: Àlex Puig

V Vilassar





Foto: Àlex Puig



La Territorial de Vilassar de Dalt de l’ANC estarà present tots els dies de la Festa Major per vendre les samarretes per participar a l’acte de l’11 de setembre a Barcelona, ajudar en la inscripció a l’acte i apuntar les persones que hi vulguin anar amb els autobusos que l’entitat organitza.

Vídeo enregistrat per david Naudín des de l'avioneta:   Publicació de David Naudin Martin.

Vídeo de l'acte