Les visites guiades al Castell de Vilassar i un torneig medieval, plats forts de la tercera edició d'aquest festival.

">

Aquest vespre engega la tercera edició del Vilazari 978

Última revisió 12-02-2021 15:59
27/06/2014

cartell vilazriLes visites guiades al Castell de Vilassar i un torneig medieval, plats forts de la tercera edició d'aquest festival.

Aquest vespre engega el Vilazari 978 amb la inauguració oficial que tindrà lloc a les 8 del vespre a la capella de l'Hospital Sant Pere amb un viatge màgic per llegendes populars de la Mediterrània, a càrrec de PepC i Acadèmia Ars Tempus.
I durant tot el cap de setmana Vilassar de Dalt retorna al Vilazari 978, on el visitant podrà conèixer l'origen medieval de la vila. L'edició d'aquest any se centra en la casa dels Sant Vicenç, cabdal per entendre el punt de partida del Vilassar medieval.
El programa proposa més de 40 activitats adreçades a totes les edats i públics, demostracions comentades sobre cavalleria medieval, visites guiades teatralitzades, conferències, concerts i activitats infantils converteixen aquesta  festa en una cita imprescindible pels amants de la història i el món medieval.
Un dels plats forts tornen a ser les visites al Castell de Vilassar i un torneig de cavallers que tindrà lloc al parc de can Rafart.
En aquesta tercera edició se sumen amb activitats els municipis de Argentona, Cabrils i Vilassar de Mar, pobles de l'antiga baronia del Castell de Vilassar.

Més informació:
Consulteu el programa.
Plànol de Vilassar i llocs on poder menjar