Mare coratge i els seus fills de Bertolt Brecht, és el nou projecte teatral del director vilassarenc Denis Fornés després de l’èxit de La gàbia de les boges i Bent. Per poder finançar-la ha engegat una campanya de micromecenatge a través de la pàgina Verkami.

">

El vilassarenc Denis Fornés engega una campanya de micromecenatge per finançar un nou projecte teatral

Última revisió 12-02-2021 15:59
26/06/2014

Mare coratge i els seus fillsMare coratge i els seus fills de Bertolt Brecht, és el nou projecte teatral del director vilassarenc Denis Fornés després de l’èxit de La gàbia de les boges i Bent. Per poder finançar-la ha engegat una campanya de micromecenatge a través de la pàgina Verkami.

Mare coratge i els seus fills de Bertolt Brecht, és el nou projecte teatral del director vilassarenc Denis Fornés després de l’èxit de La gàbia de les boges i Bent. En aquesta ocasió, Fornés, ha engegat una campanya de micromecenatge per aconseguir el finançament necessari per tirar endavant les quatre representacions previstes pels dies  15, 16, 22 i 23 de novembre al teatre La Massa.
La campanya consisteix en la venda anticipada d’entrades a través de la pàgina Verkami.En només 40 dies ha d’aconseguir recaptar 6000€. Si passat aquest temps no s’arriba a aquesta xifra la campanya quedaria sense efecte. És per aquest motiu que tot l’equip de Denis Fornés demana un cop de mà per a poder fer realitat aquest projecte i poder oferir una nova posada en escena al teatre La Massa tan espectacular com les altres dues.  

Mare coratge actors