El passat 1 de juny el grup de petits de la coral Xic Estel de l'Aula de Música va participar en la trobada Juguem Cantant que reuneix les corals del Maresme, i alguna del Vallès, que formen part del SCIC, el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya. La trobada ja s'ha convertit en tota una tradició per als nens i nenes de l'Aula de Música que ja fa anys que hi participen.

">

La coral Xic Estel participa a la trobada Juguem Cantant

Última revisió 12-02-2021 15:59
17/06/2014

xic estelEl passat 1 de juny el grup de petits de la coral Xic Estel de l'Aula de Música va participar en la trobada Juguem Cantant que reuneix les corals del Maresme, i alguna del Vallès, que formen part del SCIC, el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya. La trobada ja s'ha convertit en tota una tradició per als nens i nenes de l'Aula de Música que ja fa anys que hi participen.

xic estelAquesta edició del Juguem Cantant ha estat la 41ena i cada any es fa a un poble diferent. Aquest cop l'anfitriona ha estat la coral Els Boixets d'Arenys de Mar. A més del Xic Estel i, és clar, dels Boixets, hi van participar les corals Contrapunt de Malgrat de Mar, L'Escarlet de Calella, l'Oriola de Sant Vicenç de Montalt, Rodasons de Mataró, Picarol de Teià i Art-9 de Granollers. Més de noranta cantaires! El concert, a l'Ateneu Arenyenc, va recollir moltes de les cançons que els nens i nenes han après durant el curs enllaçades a través d'un conte fantàstic creat expressament per a l'ocasió.

El Juguem Cantant aporta infinitat de valors i aprenentatges. Els nens i nenes s'adonen que n'hi ha d'altres que, com ells, han après les mateixes cançons i descobreixen l'esforç i l'emoció que genera cantar amb un nombrós grup de cantaires. I és que aquest any, gairebé eren un centenar. Conèixen el territori que els és més pròxim, la comarca, i hi estableixen vincles. Aprenen que cal combinar esforç i lleure ja que durant la jornada hi ha moments per a l'assaig i el concert però també moments per al joc.
xic estel xic estel