L'Ajuntament va retre homenatge a la gent gran de Vilassar de Dalt en un acte celebrat, el passat 9 de juny, al pavelló poliesportiu de can Banús. Un esdeveniment que vol reconèixer els àvis i àvies del municipi i felicitar personalment a tots aquells que compleixen 90 anys.

">

L'Ajuntament homenatja a la gent gran de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:59
11/06/2014

Festa d'homenatge a la gent granL'Ajuntament va retre homenatge a la gent gran de Vilassar de Dalt en un acte celebrat, el passat 9 de juny, al pavelló poliesportiu de can Banús. Un esdeveniment que vol reconèixer els àvis i àvies del municipi i felicitar personalment a tots aquells que compleixen 90 anys.

La festa va estar presidida per l'alcalde, Xavier Godàs i la regidora de Serveis Socials, Maria Lluïsa Ruhí que van homenatjar personalment a totes aquelles persones que aquest any arriben als 90 anys. Com ja és habitual se’ls va lliurar una placa commemorativa de record.

Festa d'homenatge a la gent granFesta d'homenatge a la gent granç

Festa d'homenatge a la gent gran

Festa d'homenatge a la gent gran

Festa d'homenatge a la gent gran

Festa d'homenatge a la gent gran

L'homenatge, organitzat per la regidoria de Serveis Socials, va comptar amb una exhibició de ball i ioga a càrrec del Casal de la Gent Gran de can Rafart, un berenar de germanor i un ball que va posar punt i final a la festa.

Festa d'homenatge a la gent granfesta