Aquest dissabte 7 de juny, el Born Centre Cultural acull l'acte de presentació del Mapa dels escenaris del Maresme organitzat per la Comissió Maresme Commemoració 1713-14, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i el Consell Comarcal del Maresme. L'acte, coordinat pel Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, tindrà lloc a les 11 del matí.

">

El Born acull la presentació del mapa dels escenaris del 1714 al Maresme

Última revisió 12-02-2021 15:59
04/06/2014

Comissio Maresme CommemoracioAquest dissabte 7 de juny, el Born Centre Cultural acull l'acte de presentació del Mapa dels escenaris del Maresme organitzat per la Comissió Maresme Commemoració 1713-14, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i el Consell Comarcal del Maresme. L'acte, coordinat pel Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, tindrà lloc a les 11 del matí.

La Sala Moragues del Born Centre Cultural de Barcelona serà l'escenari de l'acte de presnetació del Mapa dels escenaris del Maresme que estarà presidit per l’Hble. Sr. Felip Puig Conseller d’Empresa i Ocupació del Govern.

Durant l'acte també es farà la presentació de l’exposició itinerant El Maresme en la línia del temps de la Guerra de Successió.

acte de presentació del Mapa dels escenaris del Maresme