Els infants de la coral Xic Estel de l'Aula de Música i de la Coral Contrapunt de Malgrat de Mar van oferir un concert a la Capella de can Rafart el passat 10 de maig.

">

L'Aula de Música participa en un intercanvi amb la Coral Contrapunt de Malgrat de Mar

Última revisió 12-02-2021 15:59
27/05/2014

intervanci aulaEls infants de la coral Xic Estel de l'Aula de Música i de la Coral Contrapunt de Malgrat de Mar van oferir un concert a la Capella de can Rafart el passat 10 de maig.

intecanvi aulaEls nens i nenes del grup de mitjans de la Coral Xic Estel de l’Aula Municipal de Música van participar en un intercanvi amb els nens i nenes de la Coral Contrapunt de Malgrat de Mar que va culminar amb un concert el passat 10 de maig.

Dissabte dia 10 de maig a la tarda els infants de les dues corals van fer un concert conjunt després de tot un trimestre de treball intens per poder oferir al públic diverses cançons de tot del món, una peça de Gustav Holst i una peça de música contemporània d’autor català.

A més a més, mentre els infants assajaven, els pares van poder visitar el Teatre La Massa atents a les explicacions del regidor de cultura, Xavier Yelo.

Després del concert, fet a la capella de Can Rafart, els pares i mares van organitzar un pica-pica de germanor.

intercanvi aula intercanvi aula