L'Ajuntament de Vilassar de Dalt, dins el marc de la campanya Implica’t, subvenciona un curs d’educació canina per a propietaris i els seus gossos. El curs es realitzarà els matins dels diumenges 8, 15 i 22 de juny al parc de La Fornaca. Les inscripcions ja es poden fer aquí





Foto: AKAI

">

L'Ajuntament engega un curs d'educació canina

Última revisió 12-02-2021 15:59
20/05/2014

akaiL'Ajuntament de Vilassar de Dalt, dins el marc de la campanya Implica’t, subvenciona un curs d’educació canina per a propietaris i els seus gossos. El curs es realitzarà els matins dels diumenges 8, 15 i 22 de juny al parc de La Fornaca. Les inscripcions ja es poden fer aquí





Foto: AKAI

Cartell curs d'educació caninaPer a una millor convivència a la comunitat, l’objectiu d’aquesta activitat és formar als propietaris en tècniques bàsiques que els permetin passejar i controlar el seu gos corectament, i explicar la normativa cívica per a la tinença d’animals del nostre municipi.
L’equip de l’Associació Canina d’Ajuda Immediata (AKAI), dirigits per l’instructor Pedro Moisés Fernández, ensenyarà com caminar sense estirar de la corretja, seure i estirar-se, com relaxar el gos, així com consultes concretes dels propietaris.
Les classes es faran al parc de la Fornaca (al final del Camí de Mataró, davant del camp de futbol) durant els diumenges 8, 15 i 22 de juny de 9h a 12h.
El preu del curs és de 10€. Les inscripcions al curs d'obediència canina es faran per rigorós ordre de sol•licitud.

Inscriu-te aquí.