El passat cap de setmana del 10 i 11 de maig es va celebrar la 2a edició de la Festa Vertical al parc de can Rafart organitzada per la Secció de Muntanya de La Massa CCV i l'Ajuntament. Més d'un miler de persones van participar a les diferents activitats al llarg dels dos dies.

">

Una festa d'alçada a can Rafart

Última revisió 12-02-2021 15:59
14/05/2014

RocòdromEl passat cap de setmana del 10 i 11 de maig es va celebrar la 2a edició de la Festa Vertical al parc de can Rafart organitzada per la Secció de Muntanya de La Massa CCV i l'Ajuntament. Més d'un miler de persones van participar a les diferents activitats al llarg dels dos dies.

En la seva segona edició, la Festa Vertical va aconseguir un gran èxit d'assistència i participació consolidant-se dins el calendari cultural i festiu del municipi.
Més de 500 nens i nenes van participar en les diferents activitats posant a prova les seves habilitats físiques mentre practicaven l'alpinisme escalant el rocòdrom, fent descens en tirolina, iniciant-se en una cursa d'orientació, mantenint l'equilibri en  l'autoescalada progressiva sobre caixes, etc.

piramide

mànega de l'ADF

caixes

Les exposicions fotogràfiques i les ponències referents al món de la natura i al Parc de la Serralada Litoral van omplir la tarda del dissabte a la biblioteca de can Manyer.

Els àpats populars també van tenir un lloc destacat a la festa. Dissabte al migdia i a la nit es van oferir plats de graella catalana i diumenge al migdia es van servir més de 150 plats de fideuà.

fideua

tirolina

Els organitzadors han valorat molt positivament aquesta segona edició i han agraït la col•laboració de totes les persones i entitats que, juntament amb els socis de La Massa CCV, han fet possible el bon desenvolupament de la Festa Vertical.