Aquest proper cap de setmana, el parc de can Rafart acollirà la segona edició de la Festa Vertical  organitzada per la Secció de Muntanya de La Massa CCV.

">

Torna la Festa Vertical al parc de can Rafart

Última revisió 12-02-2021 15:59
06/05/2014

festa vertical 2014Aquest proper cap de setmana, el parc de can Rafart acollirà la segona edició de la Festa Vertical  organitzada per la Secció de Muntanya de La Massa CCV.

Després de l'èxit de la primera edició, els organitzadors han decidit ampliar el ventall d’activitats que s’oferiran en aquesta segona edició i que tenen per objectiu consolidar aquesta festa dins el calendari cultural i festiu de Vilassar de Dalt donant cabuda a un gran nombre d'entitats del poble.

Durant tot el cap de setmana es desplegarà, al parc de can Rafart, un seguit d’activitats orientades als més menuts com les tirolines, ponts de mico, inflables, un circuit d’orientació, slacklines, proves d’habilitat, gimcanes i el gran rocòdrom de 10m d’alçada. Paral•lelament hi haurà actuacions musicals, exposicions fotogràfiques i conferències del món de la muntanya.
La nit de dissabte s’amenitzarà amb un sopar popular de graella catalana i el diumenge 11, amb un dinar popular per a tots els assistents.

Nota: Totes les conferències i exposicions es traslladen a Can Manyer.

Més informació a:  www.facebook.com/festa.vertical o al web www.lamassaccv.org

festa vertical