El passat dissabte 26 d’abril va tenir lloc a Vilassar de Dalt el Rogaine internacional de Catalunya organitzat pel Club Esportiu Farra-O. La prova va aplegar centenars de corredors d'aquesta especialitat de curses d'orientació.  

">

El Rogaine internacional de Catalunya aplega centenars de corredors a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 15:59
28/04/2014

rogaine internacionalEl passat dissabte 26 d’abril va tenir lloc a Vilassar de Dalt el Rogaine internacional de Catalunya organitzat pel Club Esportiu Farra-O. La prova va aplegar centenars de corredors d'aquesta especialitat de curses d'orientació.  

La prova, que va tenir el parc de can Rafart com a centre neuràlgic, es va disputar en tres modalitats: 3, 6 i 12 hores fet que va permetre combinar la participació de corredors de nivell mundial amb els corredors més populars.

rogaine internacional

rogaine internacional

El Rogaining va aplegar a centenars de participants procedents de Catalunya, però també d'Estonia, Letonia, Txèquia, Alemanya, Anglaterra, França  i Israel, a més de la majoria de comunitats espanyoles incloent Canàries i Les illes.

rogaine internacional

rogaine internacional

Foto: CE Farra-O


El Club Esportiu Farra-O va utilitzar la prova per retre un sentit homenatge al seu soci Iñaki Pérez, mort el passat diumenge 20 d’abril. Els corredors del Club que van participar a la cursa van obtenir molt bons resultats: una victòria absoluta en dones per la Bàrbara Martínez i una destacada victòria absoluta pels corredors Jaume Folguera i Albert Herrero amb un equip que van formar per homenatjar al seu company Iñaki amb el qual van aconseguir 57 fites de les 63 amb 78 kms i 4.700 metres de desnivell positiu.

 Els resultats de la prova es poden consultar a:  http://rogaine2014vilassar.farra-o.cat/2014/04/resultats-resultados-results.html