Del 24 a 27 d'abril el Castell de Vilassar obra les portes per acollir les visites guiades i conèixer de prop la història medieval del Maresme tot seguint la pista dels marquesos i els nobles que van viure al castell de Vilassar del segle XII.

">

El Castell de Vilassar reobre les portes per acollir les vistes guiades

Última revisió 12-02-2021 15:59
22/04/2014

castell de VilassarDel 24 a 27 d'abril el Castell de Vilassar obra les portes per acollir les visites guiades i conèixer de prop la història medieval del Maresme tot seguint la pista dels marquesos i els nobles que van viure al castell de Vilassar del segle XII.

Les visites, a càrrec de Tanit Didàctica i Difusió Cultural, consisteixen en un recorregut pel pati exterior rodejant tot el seu perímetre, el pont del fossar, el pati d'entrada, la capella, el porxo principal i el pati interior de la torre. El recorreugut donarà a conèixer els seus orígens, els seus moments d'esplendor i les anècdotes més destacades de la seva història.

El recorregut dura 90 minuts i cal fer reserva prèvia. El preu és de 7€, tot i que hi ha entrades reduïdes a 5€ per a menors de 14 anys i jubilats.

Per més informació: http://www.tanitdifusio.cat/2013/12/26/el-castell-de-vilassar/

Podeu fer la vostra reserva aquí.