L’Alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, forma part de la delegació d’alcaldes i alcaldesses que s’han desplaçat, aquest dilluns al matí, fins a la Ciutat de la Justícia per acompanyar a Lina Morales.

Foto: @jrcasals

">

L'Alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, acompanya a l'alcaldessa de Cabrils a la Ciutat de la Justícia

Última revisió 12-02-2021 15:59
07/04/2014

delegació d'alcaldes ciutat de la justíciaL’Alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, forma part de la delegació d’alcaldes i alcaldesses que s’han desplaçat, aquest dilluns al matí, fins a la Ciutat de la Justícia per acompanyar a Lina Morales.

Foto: @jrcasals

L'alcaldessa de Cabrils ha estat citada a declarar després que un jutjat hagi suspès cautelarment un acord de ple municipal per cedir el padró a la Generalitat de cara a la consulta sobiranista. Morales considera que no han comès “cap il·legalitat ni tenim cap intenció de fer-la, perquè tal com vàrem presentar la moció, posava claríssimament que si es feia la consulta dintre de la legalitat i la Generalitat ens demanava el padró, llavors nosaltres l'hi donaríem”.

Els alcaldes i alcaldesses que acompanyen Lina Morales són també els que van signar el passat mes de setembre la Declaració de Vilassar de Dalt.

delegació d'alcaldes ciutat de la justícia













Foto: @xavicatarineu