Després de dos anys i mig, el compte de Twitter de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha arribat, aquest divendres, al miler de seguidors. Per celebrar aquesta xifra, l'Ajuntament ha regalat 2 entrades pel concert de la Chenoa a la seguidora número 1.000.

">

El Twitter de l'Ajuntament arriba als 1.000 seguidors

Última revisió 12-02-2021 15:59
21/03/2014

twitter 1000Després de dos anys i mig, el compte de Twitter de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha arribat, aquest divendres, al miler de seguidors. Per celebrar aquesta xifra, l'Ajuntament ha regalat 2 entrades pel concert de la Chenoa a la seguidora número 1.000.

Amb més de 4.000 piulades i 1.000 seguidors, el Twitter municipal és una de les eines comunicatives més immediates de què disposa l'Ajuntament. El compte es va estrenar el setembre del 2011 amb l'objectiu d'apropar tota l'actualitat municipal als ciutadans més afins a les noves tecnologies i facilitar l'accés a tota la informació que genera la vila. Aquesta xarxa social, juntament amb el compte de facebook, permet una comunicació més directa amb els usuaris així com una nova manera de seguir l'actualitat i els esveniments de Vilassar de Dalt.

Poder fer-vos seguidors del Twitter de l'Ajuntament a: https://twitter.com/vilassardedalt. També podeu seguir-nos el facebook.