La sardana tornarà a omplir la plaça de Vila amb la quinzena edició de l'Aplec i la fira d'artesans que tindrà lloc aquest diumenge a Vilassar de Dalt.

">

Aquest diumenge se celebra la quinzena edició de l'Aplec de la Sardana

Última revisió 12-02-2021 15:59
17/03/2014

cartell sardanaLa sardana tornarà a omplir la plaça de Vila amb la quinzena edició de l'Aplec i la fira d'artesans que tindrà lloc aquest diumenge a Vilassar de Dalt.

Aquest diumenge Vilassar de Dalt celebra el 15è Aplec de la Sardana organitzat pel Grup Sardanista de Vilassar de Dalt. Des de les 10 del matí i fins les 8 del vespre les cobles Mediterrània, Jovenívola de Sabadell, Principal del Llobregat, Marinada, Sant Jordi i Ciutat de Girona interpretaran sardanes temàtiques amb títol de nombre.
La inauguració oficial de l'aplec tindrà lloc a les 11 del matí i a la una del migdia, la Plaça de la Vila serà l'escenari de la culminació del projecte SardaTic que s'ha portat a terme a les escoles del municipi. SardaTIC és un projecte telemàtic en que vàries escoles treballen de forma col•laborativa, a través d'un blog, aspectes relacionats amb la sardana i la cobla. A més de les activitats telemàtiques, també es programen dues activitats presencials: "SardaTIC, el concert!" i la ballada final que es posarà en escena aquest diumenge 23 de març.