La 17a edició de la Fira de Santa Llúcia ha omplert els carrers del Barri de can Salvet de parades i visitants durant tot el cap de setmana obrint les portes a les celebracions nadalenques a Vilassar de Dalt. L'acte, organitzat per l'Associació de Veïns del barri de can Salvet, va aplegar més de cinquanta estands comercials que oferien tota mena de productes nadalencs.

">

La Fira de Santa Llúcia obre la porta al Nadal a Vilassar

Última revisió 12-02-2021 16:00
16/12/2013

Fira de Santa LlúciaLa 17a edició de la Fira de Santa Llúcia ha omplert els carrers del Barri de can Salvet de parades i visitants durant tot el cap de setmana obrint les portes a les celebracions nadalenques a Vilassar de Dalt. L'acte, organitzat per l'Associació de Veïns del barri de can Salvet, va aplegar més de cinquanta estands comercials que oferien tota mena de productes nadalencs.

L'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, va inaugurar la fira de Santa Llúcia destacant la feina i l’esforç fet per l’Associació per tirar endavant aquesta fira en temps difícils com els que estem vivint i felicitant les festes als assistents. També va tenir una menció especial per l'any que ben aviat començarem, remarcant-lo com un any crucial per al país. Acompanyaven a l’alcalde regidors i regidores de l’Ajuntament, el president de l'AAVV de can Salvet, Joan Fernández, i la Pubilla i l'Hereu de Vilassar de Dalt. Tot seguit la comitiva va donar la benvinguda als paradistes visitant, una per una, totes les parades que omplien la fira d'enguany.

Fira de Santa Llúcia Fira de Santa Llúcia

Com ja és habitual els nens i nenes van tenir un protagonisme especial amb el Caga Tió, la visita del Pare Noel i la del Patge Reial que va recollir les cartes de molts vilassarencs i vilassarenques per entregar-la a Ses Majestats.

Fira de Santa Llúcia Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia Fira de Santa Llúcia