Lola, Gemma Mor, Quim Ricós i Toni Morillas són els guanyadors del primer concurs de dibuix per la Carta als Reis de Vilassar de Dalt que han organitzat l'empresa Aunclic.cat i l'Ajuntament de Vilassar de Dalt. El veredicte s'ha donat a conèixer aquest dimarts al vespre.

">

4 guanyadors al Concurs de dibuix de la Carta als Reis

Última revisió 12-02-2021 16:00
11/12/2013

accèsit 2013Lola, Gemma Mor, Quim Ricós i Toni Morillas són els guanyadors del primer concurs de dibuix per la Carta als Reis de Vilassar de Dalt que han organitzat l'empresa Aunclic.cat i l'Ajuntament de Vilassar de Dalt. El veredicte s'ha donat a conèixer aquest dimarts al vespre.

L'empresa vilassarenca Aunclic.cat i l'Ajuntament de Vilassar de Dalt van engegar, el novembre passat, aquest concurs per escollir els dibuixos que il·lustrarien les cartes als Reis d'Orient dels nens i nenes de Vilassar de Dalt aquest Nadal. El dimarts 10 de desembre es va donar a conèixer el veredicte obtingut del 50% del vot popular (Facebook i exposició de dibuixos al Mercat) i 50% del Jurat.

En la categoria de P3, P4 i P5 ha resultat guanyadora la petita Lola, a la categoria de 1r, 2n i 3r de primària la guanyadora ha estat la Gemma Mor mentre que a la categoria de 4t, 5è i 6è el guanyador ha estat Quim Ricós.

Lola - Guanyadora de P3, P4 i P5

Gemma Mor - Guanyadora de 1r, 2n i 3r

Quim Ricós - Guanyador de 4t, 5è i 6è

El jurat també ha decidir concedir un accèssit al dibuix de Toni Morillas que formarà part del cartell de Concurs de Fanalets d'aquest any.

Els dibuixos guanyadors de cada categoria serviran per editar unes cartes als Reis Mags d'Orient per a tots els nens i nenes de Vilassar de Dalt.