Vilassar de Dalt se suma a la commemoració del Dia Internacional per a l'eradicació de la violència vers les dones amb un acte institucional el proper dilluns.

">

Un acte amb les escoles del municipi commemorarà el 25 de novembre a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:00
21/11/2013

25nVilassar de Dalt se suma a la commemoració del Dia Internacional per a l'eradicació de la violència vers les dones amb un acte institucional el proper dilluns.

L'acte institucional a Vilassar de Dalt tindrà lloc dilluns 25 de novembre a les 11.30h i serà conduit per la regidora de Serveis Socials, Educació i Salut, Maria Lluïsa Ruhí. La lectura del manifest anirà a càrrec dels alumnes de l'Institut Jaume Almera, l'IE Sant Jordi i l'escola Nova Immaculada. En acabat, els alumnes de l'escola Francesc Macià llegiran un poema de Doris Lesing. Durant tot el matí, i com un acte més de la commemoració del 25 de novembre, tots els vilassarencs que ho vulguin podran escriure els seus desitjos per a l'eradicació de la violència vers les dones i penjar-los en uns plafons que s'instal·laran a la Plaça de la Vila. Unes fitxes que es repartiran a les escoles vilassarenques, a la Biblioteca Pau Piferrer i al Casal de Dia serviran per plasmar aquests desitjos.