L'Associcació Amics dels Bolets és l'encarregada d'organitzar, aquest 2013, el Micoencuentro anual, una trobada de micòlegs d'arreu d'Espanya pertanyents a una comunitat de micòlegs a Internet formada per més de 600 membres.

">

Vilassar es prepara per acollir el XIV Micoencuentro

Última revisió 12-02-2021 16:00
19/11/2013

boletsL'Associcació Amics dels Bolets és l'encarregada d'organitzar, aquest 2013, el Micoencuentro anual, una trobada de micòlegs d'arreu d'Espanya pertanyents a una comunitat de micòlegs a Internet formada per més de 600 membres.

Entre els dies 5 i 8 de desembre Vilassar de Dalt serà l'epicentre del XIV Micoencuentro, una trobada anual de micòlegs que aquest any organitza l'Associació Amics dels Bolets. La trobada reunirà més de 80 participants que ja s'han inscrit i que, durant tot el cap de setmana assistiran a sortides al camp, conferències i actes lúdics i culturals.

Entre les activitats programades hi ha sortides als boscos del nostre entorn, visites guiades a Vilassar de Dalt, Mataró o Barcelona, una xerrada del micòleg Narcís Macau o del Dr en veterinària i Inspector sanitari en cap de la Comunitat de Madrid, Miguel Ángel Ribes Ripoll.

Els participants seran rebuts oficialment a l'Ajuntament el dia 6 de desembre amb una recepció i un vi de benvinguda. De la mateixa manera, les jornades es tancaran el dia 7 de desembre amb la presentació del que serà el XV Micoencuentro que se celebrarà el 2014.

Podeu consultar el programa complet en el següent document: