Unes 240 personeses van reunir a la nau de can Manyer aquest dissabte al matí per escoltar del pediatra Carlos González titulada 'Les necesstats afectives dels infants'.

">

240 persones assisteixen a la conferència del Dr. Carlos González

Última revisió 12-02-2021 16:00
21/10/2013

xerrada pediatraUnes 240 personeses van reunir a la nau de can Manyer aquest dissabte al matí per escoltar del pediatra Carlos González titulada 'Les necesstats afectives dels infants'.

xerrada pediatraDavant les 240 persones que omplien la nau de can Manyer, el Dr. Carlos González va explicar els aspectes més importants dels primers anys de vida dels infants segons mètode no conductiu conegut com 'criança amb afecció'. L'autor de nombrosos i famosos llibres, com El meu nen no em menja (1999) o Bésame mucho, com criar els teus fills amb amor (2003), va desenvolupar al llarg de més d'una hora i mitja quins són els beneficis de tenir cura dels infants amb amor i d'acord amb les lleis de la natura i quina és la diferència entre l'aprenentatge i el procés de maduració dels infants.

Donat l'enorme interès generat per aquesta conferència (un 60% dels assistents eren de fora de Vilassar de Dalt), la regidoria d'educació va proporcionar als assistents servei d'acollida per a infants amb monitors que van tenir cura de més de 50 nens i nenes d'entre 0 i 10 anys.

Aquesta va ser la primera xerrada del cicle de conferències 'Educació emocional' impulsat per la Regidoria d'Educació.