La Fundació Sida i Societat, organització sense ànim de lucre que treballa en el marc de la salut pública i la cooperació internacional, ha donat a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt material d'oficina com ara cadires de despatx, taules de reunions i armaris.

">

La fundació Sida i Societat cedeix a l'Ajuntament material d'oficina

Última revisió 12-02-2021 16:00
18/10/2013

sida i societatLa Fundació Sida i Societat, organització sense ànim de lucre que treballa en el marc de la salut pública i la cooperació internacional, ha donat a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt material d'oficina com ara cadires de despatx, taules de reunions i armaris.

materialPer manca de finançament públic, la Fundació Sida i Societat ha hagut de reduir la seva despesa i activitat a Catalunya i entre d'altres mesures s'ha prescindit d'una oficina. Donat que el seu President, el Dr. Jordi Casabona, té un especial vincle amb la vida de Vilassar de Dalt i coneixent les necessitats de l'Ajuntament, l'entitat ha decidit fer la donació a aquesta institució, en particular per l'aula d'adults i l'aula de dansa. Concretament, el lot de material que ha arribat a l'Ajuntament consisteix en taules de despatx, taules de reunions, cadires, una centraleta telefònica, un armari horitzontal i un fax.

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt vol agraïr públicament a la Fundació Sida i Societat la cessió d'aquest material al qual es donarà us properament.