L’ajuntament de Vilassar de Dalt i l’Associació Voluntariat per Vilassar de Dalt han sigant un conveni de col·laboració per la gestió i distribució d’aliments frescos i altres serveis socials.

">

Ajuntament i Voluntaris per Vilassar signen un conveni per la gestió i distribució d'aliments frescos

Última revisió 12-02-2021 16:00
15/10/2013

conveni voluntariatL’ajuntament de Vilassar de Dalt i l’Associació Voluntariat per Vilassar de Dalt han sigant un conveni de col·laboració per la gestió i distribució d’aliments frescos i altres serveis socials.

conveni voluntariatEl passat 4 doctubre l’alcalde de la vila Xavier Godàs en representació del consistori vilassarenc va signar un documents de col·laboració amb les representants de l’Associació Voluntariat per Vilassar que permetrà que l’Associació treballi conjuntament amb els serveis socials per millorar l’abast en l’atenció a les families del municipi que es troven en una situació precaria.

El conveni posa de manifest que l’Ajuntament, des de l’àrea de Serveis Socials, continuarà realitzant la valoració, el seguiment i la derivació a Voluntaris per Vilassar de les famílies i/o persones beneficiàries del programa d’aliements frescos, especificant la periodicitat de cada entrega. A més, es mantindran reunions periòdiques amb l’Associació pel seguiment de cadascún dels casos. L’Ajuntament també ha de continuar portant a terme el programa “Fresc per a tothom” en col·laboració als comerços adherits a la campanya i s’acorda que el consistori farà una aportació anual de 1000 euros a Voluntaris per Vilassar.

Per la seva banda, l’Associació Voluntaris per Vilassar es compromet al recapte i distribució dels aliments frescos entre les persones/famílies del municipi adherides al programa i a mantenir coordinacions periòdiques amb els serveis socials del l’Ajuntament. A més Voluntaris per Vilassar podrà engegar nous projectes com el banc del temps, o banc de recursos, sempre i quan sigui en col·laboració amb el Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt.