El Teatre La Massa es troba en ple procés de transformació de cara a l'estrena, el proper 28 de setembre, de l'obra Bent que converteix la platea en escenari i deixa irreconeixible el teatre vilassarenc.

">

La Massa es transforma per acollir l'estrena de Bent

Última revisió 12-02-2021 16:00
18/09/2013

BentEl Teatre La Massa es troba en ple procés de transformació de cara a l'estrena, el proper 28 de setembre, de l'obra Bent que converteix la platea en escenari i deixa irreconeixible el teatre vilassarenc.

L'equip que la setmana que ve estrenarà BENT al Teatre La Massa ja ultima els preparatius per convertir la sala en un espai escènic irreconeixible que traslladarà a tots els espectadors a l'Alemanya nazi i als camps de concentració on es desenvolupa la història.

Bent

Bent

BentLes butaques de la platea han deixat lloc a un espai diàfan i amb la sorra com a element escenogràfic principal. Ena questa ocasió el públic se situarà al voltant de l'escena envoltant del tot els actors ja que fins i tot s'instal·larà una grada dalt de l'escenari.

Bent (en anglès 'tort', aplicat als homosexuals) és una obra de teatre de Martin Sherman inspirada en Els homes dels triangles roses, el testimoni del supervivent als camps de concentració Hans Heger. Explica la persecució d'homosexuals al Tercer Reich a partir dels successos de la Nit dels ganivets llargs i l'assassinat del líder nazi Ernst Röhm, de tendència homosexual.

Bent, dirigida per Denis Fornés i protagonitzada per Andreu Tolrà, Aleix Duñó i David Abrodos es podrà veure els dies 28 i 29 de setembre i 5 i 6 d'octubre. Les entrades anticipades tenen un preu de 12€ i ja es poden adquirir a Can Baylach.
Fotografies: Teatre La Massa