Acompanyats de diables, timbalers i trabucaires, els membres de l'ANC de Vilassar de Dalt, autoritats i vilatans van anar en comitiva des de la Plaça de la Vila fins a la rotonda d'entrada del poble per renovar l'Estelada que fa un any hi ha instal·lada i descobrir el nou cartell que identifica Vilassar com a Municipi per la Independència.

">

L'ANC de Vilassar renova l'Estelada

Última revisió 12-02-2021 16:00
27/08/2013

EsteladaAcompanyats de diables, timbalers i trabucaires, els membres de l'ANC de Vilassar de Dalt, autoritats i vilatans van anar en comitiva des de la Plaça de la Vila fins a la rotonda d'entrada del poble per renovar l'Estelada que fa un any hi ha instal·lada i descobrir el nou cartell que identifica Vilassar com a Municipi per la Independència.

Aquest diumenge al migdia els membres de l’Assemblea Nacional Catalana de Vilassar (ANC) van canviar l’estelada que van issar l’11 de setembre de l’any passat ja que es trobava malmesa després d'onejar durant gairebé un any. Segons l’ANC, aquest va ser un acte simbòlic de renovació del seu compromís per continuar fent camí cap a la independència.

Estelada

Paradeta

Durant el matí, l'ANC va instal·lar una paradeta a la Plaça de la Vila per tal d'anunciar tambè de manera oficial que Vilassar ja ha començat la campanya “signa un vot per la independencia exercint el teu dret a petició” per demanar al parlament de Catalunya una consulta vinculant sobre la independencia abans del maig del 2014 i, si l’estat español no ho permet que els representants del poble de Catalunya declarin la independencia de Catalunya com a molt tard el setembre de 2014.

Després de l'Ofici Solemne de Festa Major, la comitiva formada pels membres de l'ANC, autoritats locals i acompanyats de timbalers, diables i els Trabucaires del Vi d'Alella es van dirigir a la rotonda per canviar l'Estelada i descobrir, també, el cartell de Municipi per la Independència.

Comitiva Comitiva

Cartell rètol

Fotografies: Àlex Puig