La tercera edició de les Vilabarraques, la festa de barraques de la Festa Major de Sant Genís de Vilassar de Dalt organitzada per l'AE Serra de Marina, els Diabòlics Anònims, les JERC i Arran ha consolidat la proposta amb dues nits de concerts.

">

Les Vilabarraques consoliden la seva proposta

Última revisió 12-02-2021 16:00
26/08/2013

vilabarraquesLa tercera edició de les Vilabarraques, la festa de barraques de la Festa Major de Sant Genís de Vilassar de Dalt organitzada per l'AE Serra de Marina, els Diabòlics Anònims, les JERC i Arran ha consolidat la proposta amb dues nits de concerts.

Les dues jornades de Vilabarraques van començar divendres 23 d'agost a la tarda amb la presentació del projecte de casal de joves autogestionat l'Estrella que un grup de joves del poble vol tirar endavant recuperant l'espai i l'esperit de l'antic casal de l'Estrella.

estrella estrella

I a la nit, la música va prendre el relleu amb les actuacions dels grups A trenc d'Alba, Caribús i The Jau+ i els DJ PorcoRosso i Willow.

vilabarraques vilabarraques

vilabarraques vilabarraques

La segona nit de Vilabarraques va reunir a l'escenari del Parc de can Rafart els grups Ni Ni, Skabòries, Lágrimas de Sangre i els DJ Eix del Mal i Radio rebelde.